Rezultate ştiinţifice obţinute în cadrul proiectului |
Obţinerea de amidonuri modificate prin tehnologie neconvenţională, |
INSTITUTUL NAŢIONAL PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI ŞI RADIAŢIEI |
RO |
1 cerere de brevet de invenţie înregistrată la OSIM cu nr. A/00984 din 18.10.2010 |
Rezultate |
Nr. crt. |
NUME AUTORI |
TITLUL ARTICOLULUI/ CĂRŢII/COMUNICĂRII ŞTIINŢIFICE |
REVISTA / VOLUMUL/EDITURA ÎN CARE A APĂRUT / CONFERINŢA LA CARE S-A COMUNICAT |
ARTICOLE ISI |
|||
1 |
Monica R. Nemtanu and Mirela Brasoveanu |
Radio-sensitivity of some starches treated with accelerated electron beam |
Starch/Starke, 64, pp 435 - 440, 2012 |
2 |
M.R. Nemtanu, C. Oproiu, M. Brasoveanu, M. Oane |
Characterization of the Electron Beam Radiation Field by Chemical Dosimetry |
Romanian Journal of Physics, Vol. 54, Nos. 7 - 8, ISSN 1221-146X, pp 613 - 618, 2009 (Ed. Academiei) |
|
ARTICOLE ALTE BAZE DE DATE |
||
1 |
Monica R. Nemţanu, Mirela Braşoveanu |
Effects of Electron Beam Irradiation on Aqueous Solution of Corn Starch |
Buletinul Institutului Politehnic din Iaşi, Tomul LV (LIX), Fasc. 1, secţia Matematică. Mecanică teoretică. Fizică, ISSN 0304-5188, pp 129 - 136, 2009 |
2 |
M.R. Nemţanu, M. Braşoveanu, H. Iovu |
U.P.B. Sci. Bull., Series B, Vol. 72, Iss. 2, ISSN 1454-2331, pp 69 - 74, 2010 |
|
CĂRŢI |
|||
1 |
Monica R. Nemţanu, Mirela Braşoveanu |
Functional Properties of Some Non-conventional Treated Starches |
“Biopolymers” (ed. Magdy Eknashar), ISBN 978-953-307-109-1, pp 319 - 344, Scyio, Rijeka, Croatia, 2010 |
COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE NAŢIONALE |
|||
1 |
M.R. Nemtanu, C. Oproiu, M. Brasoveanu, M. Oane |
Characterization of the Electron Beam Radiation Field by Chemical Dosimetry |
Conferinţa Naţională de Fizică (CNF2008), 10 - 13 septembrie 2008, Măgurele, România |
COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE INTERNAŢIONALE |
|||
1 |
Denisa Eglantina Duta |
The use of corn starch and potato starch in gluten-free pasta |
Trends in Cereal Science and Technology, 03 – 06 februarie 2008, Salonic, Grecia |
2 |
Mariana Ionescu, Enuta Iorga, Denisa Eglantina Duta,Valentin Ionescu |
Physical-chemical and sensorial assessment of bakery products using active and intelligent packaging solution |
Trends in Cereal Science and Technology, 03 – 06 februarie 2008, Salonic, Grecia |
3 |
Monica R. Nemţanu, Mirela Braşoveanu |
Effects on the Paste Physicochemical Characteristics of Starch Biomolecules Irradiated by Electron Beam |
The 2nd International Nuclear Chemistry Congress (2nd-INCC), 13 - 18 aprilie 2008, Cancun, Mexic |
4 |
Mirela Braşoveanu, Monica R. Nemţanu |
Study of Electron Beam Irradiated Starches Using Factor Analysis |
10th International Balkan Workshop on Applied Physics (IBWAP 2009), 6 – 8 iulie 2009, Constanţa, România |