Obţinerea de amidonuri modificate prin tehnologie neconvenţională, |
INSTITUTUL NAŢIONAL PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI ŞI RADIAŢIEI |
Studiu documentar privind metodele de tratare, modificare şi caracterizare ale amidonurilor utilizate în scop alimentar · Valoarea etapei (sursa numai buget de stat): 100.000 lei · Durata etapei: 3 luni · Termen de predare: 14.12.2007 · Obiective 1. realizarea unei sinteze a aspectelor existente în literatura de specialitate privind: - consideraţii generale referitoare la structura, proprietăţile, compoziţia şi utilizările amidonului - metode de modificare a amidonurilor - aplicaţiile industriale ale amidonurilor modificate - metodologiile de caracterizare fizico-chimică şi structurală a amidonului - legislaţia naţională versus cea europeană cu privire la amidonurile modificate 2. selecţionarea şi prezentarea metodelor şi protocoalelor de lucru care vor fi utilizate pentru analiza fizico-chimică şi 3. stabilirea succesiunii etapelor experimentale în cadrul proiectului · Raportul ştiinţific şi tehnic I (RST) |
RO |
Etapa I |